Eureka Show - Jamie Charly Kindershow

Wetenschapshow vol Energie & Interactie!

De Jamie & Charly Eureka Show is een combinatie van een waanzinnige wetenschapsshow vol spannende experimenten en een wetenschapsquiz. Een leerzame kindershow met een flinke dosis humor, energie en interactie!

Een team van jongens en een team van meiden worden op de proef gesteld met leuke en leerzame vragen over de zwaartekracht, lucht, water, geluid en vuur. Hierbij komen allerlei coole proefjes aan de orde over onder andere het menselijk evenwicht, de middelpuntvliedende kracht, tornado’s, geluidsgolven en brandveiligheid! Ook leren de kinderen hoe veilig te experimenteren!

Enkele experimenten die de revue passeren maken gebruik van onder andere jumbo Mikado stokken, een triangel van de pooltafel, ballonnen, een vortex kanon, aardappelen, plastic bekers en een bladblazer. Van de vier jongens wordt een speciale levende stoel gemaakt, de meiden tillen elkaar op met behulp van alleen maar hun wijsvingers, er wordt gejongleerd met grote messen en als finale zweeft het winnende team met een bladblazer hovercraft over het podium heen!

Een interactieve en educatieve wetenschapshow waarin veiligheid voorop staat. Jamie en Charly zorgen ervoor dat de kinderen op een leuke en leerzame manier in aanraking komen met de wereld van de wetenschap! De Eureka Show kan geboekt worden voor 45 minuten of 2x 45 minuten en is geschikt voor scholen, bibliotheken, festivals, bedrijfsevenementen en andere leuke kinderfeesten!

Leren was nog nooit zo cool!

Kindershow Eureka Show Jamie Charly

Technische Vereisten

  • Speelvlak van minimaal 4 x 3 meter
  • Zaalindeling met stoelen of bankjes
    en goede zichtlijnen voor groot en klein (geen matten)
  • Schone omkleed ruimte met tafel en stoelen
  • Opbouwtijd is +/- 40 minuten en afbouwtijd is +/- 30 minuten
  • Inclusief geluid tot maximaal 150 personen
  • Geluidstechnicus bij grotere groepen

Wij komen graag met u in contact voor een volledige prijzenlijst, meer informatie en boekingen van deze wetenschapshow!
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de “Jamie & Charly Eureka Show“.

Jamie & Charly Eureka Show