Wie zijn wij?

Jamie & Charly

Jamie

Al vanaf jonge leeftijd  zingt, danst en acteert Jamie erop los. Op 6-jarige leeftijd stond ze al iedere week in haar tutu op de balletschool. Kort daarna ging Jamie naar Hofplein Theater Rotterdam en daar ging het balletje sneller rollen.  Na een succesvolle auditie werd ze aangenomen voor The Sound Of Music van Joop van den Ende producties voor de rol van Louisa. 

Haar liefde voor zingen en performen is hierna nooit meer overgegaan. Als zangeres gaat zij het hele land door en zelfs het buitenland blijft niet achter. Van bedrijfsfeesten en bruiloften tot festivals en grootschalige evenementen. 

Daarnaast is zij als actrice in diverse series voorbij gekomen, waaronder GTST, Bluf en Wilhelmina. 

Charly en Jamie hebben elkaar enkele jaren geleden ontmoet bij een kindershow, waar zij beiden werkzaam waren. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en touren ze het hele land door met hun eigen kindershow. 

Charly

Op 11-jarige leeftijd kreeg Charly het goochelvirus echt te pakken. Dit kwam vooral door zijn opa, die onder de artiestennaam ‘Amarco’ veel kindershows in Nederland verzorgde.

Op 16-jarige leeftijd viel Charly in de prijzen tijdens het Nederlands Junioren Kampioenschap Close-Up Goochelen. Sindsdien verzorgt hij vele magische momenten op diverse privé feesten en bedrijfsevenementen en vermaakt hij jong en oud met zijn goocheltrucs.

In mei 2013 deed Charly voor het eerst mee aan het Nederlands Kampioenschap Goochelen en werd “Nederlands Kampioen Parlour Magic 2013” (Salon goochelen). Sindsdien houdt Charly zich fulltime met goochelen bezig.

In mei 2017 deed Charly voor de tweede keer mee met het Nederlands Kampioenschap Goochelen, ditmaal met zijn kindershow de “Sjarlie Sjow” en werd “Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen 2017“.

Sinds 2016 treedt Charly iedere zomer op als Toverlakei Evenblij met een speciaal ontwikkelde kindershow voor Paleis Het Loo tijdens de prinsen- en prinsessesndagen.